Jóvens per a la indústria de la província d’Alacant II

Des de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Servicis i Navegació d’Alacant, en la seua condició de Corporació de Dret Públic, defenem, entre altres, els interessos generals de l’economia provincial a través de diversos programes i actuacions.

En el marc economicosocial en que ens trobem, l’adequada preparació, motivació, formació i, finalment correcta incorporació dels jóvens al mercat laboral i en concret, a les pimes de la província d’Alacant és un objectiu essencial per al que les entitats i institucions amb competències i vocació en este assumpte hem de realitzar tots els esforços necessaris.

Els encara alarmants dades de desocupació entre el col·lectiu situat per davall dels 30 anys en la Província d’Alacant i la verdadera necessitat de les pimes alacantines de comptar amb el millor capital humà possible per a esta etapa de recuperació econòmica iniciada, amb contractes dotats de la major qualitat i estabilitat possible, fan obligada la coordinació de programes i esforços entre entitats com la Cambra de Comerç d’Alacant i l’Excma. Diputació Provincial, que compte entre els seus departaments amb Una Àrea de Foment dedicada, entre altres qüestions al fi mencionat, amb programes respecte d’això ja realitzats i en desenrotllament.

Com principal novetat en Jóvens per la Indústria II, hem introduït gratuïtament, la ferramenta del VIDEOCURRICULUM com a complement als instruments d’ocupabilitat dels jóvens de la província d’Alacant.

Estes són les accions de sensibilització i d’orientació cap a l’ocupació que hem realitzat fins a la data amb el suport de la Diputació Provincial d’Alacant.

Viernes 24 de febrero – Pilar de la Horadada

Martes 28 de marzo – Benidorm

Jueves 30 de marzo – Monforte del Cid

Viernes 31 de marzo – Monóvar

Martes 4 de abril – San Vicente del Raspéig

Miércoles 5 de abril – Alicante

Jueves 20 de abril – Pilar de la Horadada

Viernes 5 de mayo – Novelda

Viernes 5 de mayo – Aspe

Martes 16 de Mayo – Benidorm

Martes 30 de mayo – Alicante

Lunes, 12 de junio – Alicante

Jueves, 15 de junio – Monóvar

Jueves, 21 de septiembre – Villena

Martes 26 de septiembre – San Vicente del Raspéig

Miércoles 27 de septiembre – Petrer