Juan Riera inaugura Viveralia, la fira de Plantes Ornamentals i Afins

29

El President de la Cambra de Comerç d’Alacant, Juan Bautista Riera, ha inaugurat este matí Viveralia, la fira de Plantes Ornamentals i Afins que es desenrotlla en la Institució Firal Alacantina. En l’acte d’obertura han estat presents el director general de Comerç, Natxo Costa, i el President d’IFA, José Luis Gisbert.

Este Saló Professional celebra la seua 15a edició els dies 30 i 31 de gener i 1 de febrer de 2018.  Viveralia aglutina als principals professionals del sector planterista i es convertix en un punt de referència bàsic per als professionals de vivers, zones verdes i jardineria, ja que reunix l’oferta més completa i qualificada dins d’este sector. 

El certamen està dirigit a un públic estrictament professional. Viveralia és un magnífic punt de trobada per a expositors i visitants, a més d’un aparador on presentar les últimes novetats i potenciar la imatge dels sectors implicats davant dels consumidors. 
L’horaride la fira és de 10.00h a 20.00h els dies 30 i 31 de gener. El jueves 1 de febrero el horario variará: de 10.00h a 18.00h.