La Cambra es posa a la disposició de les administracions per a ajudar les empreses

350

Alacant, 14 de setembre de 2019.- La Cambra de Comerç de la província d’Alacant vol expressar la seua solidaritat davant la situació catastròfica per la gota freda d’una part significativa de la població de la província que no sap encara quan podrà tornar a les seues llars i el que trobaran en tornar. També, i molt especialment, recolza a les empreses i empresaris de la Vega Baixa que han vist les seues fàbriques i comerços destruïts per l’aigua de les inundacions i la ruïna de multitud d’indústries agroalimentàries i de tota mena.

El suport de les mesures i peticions de les diferents administracions per a declarar zona catastròfica la Vega Baixa i la resta de comarques afectades, i la petició d’ajudes immediates i urgents que contribuïsquen a pal·liar la tragèdia, seran objecte d’estudi la setmana vinent. La Cambra, des d’un punt de vista col·laboratiu i complementari, es posa a la disposició de les administracions perquè utilitzen la Cambra en el que necessiten per a afavorir les accions en benefici de les empreses que han sigut perjudicades per aquest episodi.

El president de la Cambra, Juan Riera, estudiarà la possibilitat d’adequació en el Viver de la Cambra a Torrevella d’una oficina temporal per a atendre les sol·licituds dels empresaris, així com les seues peticions i suggeriments per a traslladar a les administracions.

La Cambra vol, finalment, agrair el treball dels milers de voluntaris, així com dels professionals i militars que amb tant desvetllament estan treballant per rebaixar l’abast d’una tragèdia sense precedents immediats.