Programa de Competitivitat Turística 2018

 

El Programa de Competitivitat Turística és un programa d’ajudes finançat per FEDER, Turisme Comunitat Valenciana en el marc del Programa ACCETUR, i Cambra Alacant, destinat a Pimes i autònoms del sector turístic amb l’objectiu principal de contribuir a la millora competitiva del sector turístic per mitjà de mesures que establisquen les bases adequades per al seu desenrotllament.

  • Potenciar el creixement de les empreses turístiques per mitjà de l’adopció de la cultura de la innovació i l’ús de les TIC.
  • Proporcionar ferramentes i solucions que promoguen la competitivitat en el sector i ajuden a millorar la seua productivitat.
  • Establir processos per a la identificació de necessitats de les empreses turístiques i crear ferramentes que faciliten l’adaptació del sector a les noves necessitats.

¿A qui va dirigit?

Els beneficiaris d’este servici d’assessorament de turisme són pimes, microempreses i autònoms del sector turístic, donats d’alta en el cens de l’I.A.E., interessats a millorar la seua competitivitat.

Metodologia

Fase I – Diagnòstic Assistit

La Cambra de Comerç realitzarà, a través dels seus tutors, un diagnòstic personalitzat de la teua empresa sobre diferents àrees estratègiques i les seues possibilitats de mejora.

Basant-se en este diagnòstic, la Cambra realitzarà una proposta d’implantació de projectes d’innovació y/o solucions TICs específiques i un informe de recomanacions sobre matèries prioritàries per a les empreses relacionades amb Innovació, TIC, Medioambiente i Formació, posant especial èmfasi en el coneixement d’idiomes.

Després de la seua participació en la primera fase del Programa, i sempre en funció de la disponibilitat pressupostària, l’empresa podrà participar en la Fase II.

Fase II – Implantació

Després d’esta anàlisi, l’empresa beneficiària podrà desenrotllar, en col·laboració amb empreses especialitzades que lliurement trie, la implantació dels projectes recomanats en la fase I de diagnòstic. L’empresa pre finança el gasto en la seua totalitat de fins a 7.000 EUR (rebria fins a 3.500 EUR) . Addicionalment es realitzarà un seguiment del pla per part el tutor cameral.

Presentació de la solicitud  

Les sol·licituds s’acceptaran a partir de 6  de setembre a les 9:00 hores i fins al 31 d’octubre de 2018 a les 14:00 hores o fins a esgotar pressupost.

Forma de presentació

Telemàtica

Per a la modalitat telemàtica és necessari l’ús de certificat digital de persona representant d’entitat jurídica; o de persona física, en cas d’autònom (emés per FNMT, DNI-e o CAMERFIRMA).

 És necessari disposar de l’aplicació Autofirma de l’Administració General de l’Estat

Deshabilitar el bloquejador de finestres emergents en el navegador. Tinga en compte que pot tindre més d’un bloquejador de finestres emergents.

Cookies i JavaScript habilitats en el navegador.

La grandària màxima permés dels documents és de 5 MB.

Els tipus de document acceptats són aquells l’extensió dels quals és alguna de la següents: .gif,.jpg,.doc,.docx,.pdf.

TRAMITACIÓN TELEMÁTICA

Ajuda Seu Electrónica

Presencial

La sol·licitud i la resta de documentació, en paper, es pot presentar en el Registre Oficial de la Cambra de Comerç, Plaça Ruperto Chapí, 3 d’Alacant, en horari de 9:00 a 14:00 hores.

Descarga de documentos

Anunci DOGV 189KB Anunci en DOGV. Correcció d’errors 182KB Convocatoria Programa 1MB Anexo I. Descripció Competitivitat Turística 763KB Anexo II. Sol-licitud de participació  591KB Anexo III. Declaració responsable empresa sol-licitant 574KB Anexo IV. Model de conveni DECA Empresa-Cambra. A títol informatiu, no rellenable. 804KB Condicions de participació i Tipología i justificació de Gastos elegibles Fase II de Ajudas del Programa 923KB