Campus Empresarial Virtual

La Cambra de Comerç, Indústria, Servicis i Navegació d’Alacant disposa del Campus Empresarial Virtual amb una àmplia oferta de cursos de formació online a qui es pot accedir polsant l’enllaç que apareix al final d’esta pàgina

Per mitjà d’este Campus Empresarial Virtual té una àmplia oferta de cursos online que li va a permetre adaptar el temps de què disposa a les seues necessitats de formació.

D’esta manera es facilita la formació a distància a aquelles persones que desitgen actualitzar els seus coneixements o desenrotllar noves habilitats necessàries en la seua empresa

Àrees de coneixement

A través de la plataforma del Campus Empresarial Virtual (CEV) , la Cambra oferix cursos enquadrats en les següents àrees de coneixement: Qualitat, prevenció i medi ambient. Comercial i màrqueting. Comerç Internacional. Econòmic i financera. Gestió empresarial. Informàtica i noves tecnologies. Personal i recursos humans. Producció i logística.

Avantatges de la formació online

La modalitat virtual de formació de la Cambra d’Alacant, li oferix grans avantatges, ja que són accessibles en qualsevol moment i suposen un estalvi important de costos per a les empreses. A més, la formació online compta amb l’avantatge afegida de que s’adapta perfectament tant a xicotetes com a grans empreses. I, per último,es un sistema formatiu flexible que permet a l’usuari adquirir coneixements al seu ritme, evitant desplaçaments i problemes de disponibilitat horària

Metodologia i tutories

L’aprenentatge que oferix cada curs de la plataforma, sempre està guiat per un tutor amb àmplia experiència professional i docent, que s’encarrega de l’assessorament i tutoria dels alumnes participants i que garantix la qualitat i eficàcia dels cursos formatius del CEV, per a l’aplicació dels coneixements adquirits a l’activitat de l’empresa. A més, la formació té un marcat caràcter pràctic, per al que es plantegen exercicis i casos que l’alumne ha de resoldre.

Com inscriure’s?

La pàgina web del Campus Empresarial Virtual mostra el llistat de cursos que s’oferixen en el moment actual. Al polsar sobre el títol del curs d’interés, es descarrega un arxiu amb informació completa sobre el mateix: objectius, destinataris, continguts, dates d’inici i fi, o cost de matrícula, entre altres dades.

En cas de desitjar inscriure’s, al polsar en el botó corresponent se li demanaran les dades personals de registre de l’alumne, a qui s’habilita un nom d’usuari i contrasenya per a accedir, a partir de llavors, a la plataforma virtual.

 

Accés Campus Empresarial Virtual