Ajudes/Finançament

La Cambra d’Alacant posa en marxa un nou servici gratuït d’accés a la informació sobre les Convocatòries d’Ajudes a Pimes, Autònoms i Emprededores, i al finançament.

El registre gratuït en la plataforma tufinanZiacion.com et permet accedir a tot el finançament públic i privada existent en el mercat, en temps real.

Més Informació

Convocatorias ajudes Agència Valenciana del Turisme

Resolució de 10 de desembre, del president de l’Agència Valenciana del Turisme, per la qual es convoquen les ajudes a empreses, associacions, federacions i fundacions per a l’any 2020, destinades a la millora de la competitivitat dels servicis i productes turístics de la Comunitat Valenciana.

Beneficiarios

  • Empreses turístiques, sempre que estiguen degudament inscrites en el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana a la data de presentació de sol·licitud.
  • Federacions, fundacions, associacions i empreses organitzadores d’activitats esportives i culturals d’interés turístic que se celebren a la Comunitat Valenciana.
  • Associacions i empreses, qualsevol que siga la seua naturalesa jurídica (incloses les comunitats de béns) que desenvolupen actuacions de promoció i comercialització de productes turístics de la Comunitat Valenciana.
  • Empreses organitzadores d’activitats de caràcter musical d’impacte turístic que se celebren en la Comunitat Valencia.

Objecte

Ajudes per als projectes que s’emmarquen en els programes que es detallen a continuació i que figuren en l’annex I de la convocatòria:

Programa 1: Foment de la Competitivitat Empresarial.
Programa 2: Suport a Activitats Esportives i Culturals d’Impacte Turístic Internacional.
Programa 3: Impuls al Màrqueting de Producte Turístic de la Comunitat Valenciana.
Programa 4: Impuls a les Activitats Musicals d’Impacte Turístic.

Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el 15 de gener de 2020 i finalitzarà el dia 15 de febrer de 2020 a les 23.59:59 hores (hora peninsular espanyola).

Més Informació

Portal d’ajudes del Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital

Portal amb la relació i informació de les convocatòries de les ajudes públiques que gestiona el Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital.

Més Informació