Business Club

El Càmera Business Club naix com un fòrum de trobada, opinió i debat per a visibilitzar i explotar el potencial de l’empresariat de la província d’Alacant.

L’objectiu del Càmera *Business Club és que es convertisca en “un potent ‘think tank’ en el qual es debata i s’opine obertament sobre totes les qüestions que afecten el nostre teixit productiu i que l’empresariat prenga part en el disseny del seu propi *future. Un lobby que siga font d’idees, propostes i projectes per a explotar tot el potencial que té aquesta provincial.

Benvinguts al Club
Presentació Business ClubVillena, 8 de novembre de 2022 La Cambra de Comerç d’Alacant ha presentat el Càmera Business Club, un fòrum de trobada, opinió i debat per a visibilitzar i explotar el potencial de l’empresariat de la província d’Alacant.
Conferències Circulars: Com vaig construir el meu somni amb Antonio CatalánAlacant, 7 de febrer de 2023 El passat 7 de febrer es va celebrar el Primer acte de les Conferències Circulars, comptant amb Antonio *Catalán com a protagonista, el president i fundador d'AC Hotels.