Assessorament

Solucionem qualsevol consulta sobre comerç internacional i oferim servicis integrals de consultoria especialitzada. A continuació trobarà informació sobre països i estudis de mercat com a ferramenta molt útil per a recopilar les dades que faciliten prendre una decisió.

 

Informació països i estudis de mercat

  • ICEX.es: Pàgina Institut Espanyol de Comerç Exterior: Informació Països. Inversions. Barreres d’Accés. Canals i Estratègies de Distribució. Marco Legal. Informació Sectorial. Estudis de Mercat. Oficines Econòmiques i Comercials en l’Estranger, etc.
  • IVACE.es: Pàgina Institut Valencià de Competitivitat Empresarial: Els fins de l’Institut són la gestió de la política industrial de la Generalitat i el suport a les empreses en matèria d’innovació, empreniment, internacionalització i captació d’inversions.
  • Comerç.es:Página de Secretaria d’Estat de Comerç: Informació Països, Estadístiques i Informes. Normatives i Règims d’Importació / Exportació, etc.

Estadístiques de Comerç Exterior

Legislació

Aranzels i documentació

  • Export Helpdesk: Servici en internet prestat per la Comissió Europea per a facilitar als països en desenrotllament l’accés als mercats de la Unió Europea. Busca d’aranzels d’Importació a la UE.
  • Market Access Database: Pàgina en anglés de la Comissió Europea. Busca d’aranzels d’exportació d’entrada a països en desenrotllament.

 Direccions d’Interés