Programa de Competitivitat Turística 2017

 

El Programa de Competitivitat Turística és un programa d’ajudes finançat per FEDER, per l’Agència Valenciana de Turisme en el marc del Programa ACCETUR, i Cambra Alacant, destinat a Pimes i autònoms del sector turístic amb l’objectiu de millorar la seua competitivitat.

 

  • Potenciar el creixement de les empreses turístiques per mitjà de l’adopció de la cultura de la innovació i l’ús de les TIC.
  • Proporcionar ferramentes i solucions que promoguen la competitivitat en el sector i ajuden a millorar la seua productivitat.
  • Establir processos per a la identificació de necessitats de les empreses turístiques i crear ferramentes que faciliten l’adaptació del sector a les noves necessitats.

A qui va dirigit?

Els beneficiaris d’este servici d’assessorament de turisme són pimes, microempreses i autònoms del sector turístic, donats d’alta en el cens de l’I.A.E., interessats a millorar la seua competitivitat.

Metodología

La Cambra de Comerç realitzarà, a través dels seus tutors, un diagnòstic individualitzat sobre diferents aspectes estratègics i les seues possibilitats de mejora.

En base a este diagnòstic, la Cambra realitzarà un informe de recomanacions sobre matèries prioritàries relacionades amb innovació, TIC, medi ambient i formació, a fi d’impulsar l’adopció de metodologies i solucions innovadores.

Presentació de la solil.citud

Les sol·licituds s’acceptaran a partir de 19 de juliol a les 9:00 hores i fins al 15 d’octubre de 2017 a les 14:00 hores o fins a esgotar pressupost. Forma de presentació.

Forma de presentació

Telemàtica

TRAMITACIÓ TELEMÀTICA

Ajuda Seu Electrònica

Presencial

La sol·licitud i la resta de documentació, en paper, es pot presentar en el Registre Oficial de la Cambra de Comerç, Plaça Ruperto Chapí, 3 d’Alacant, en horari de 9:00 a 14:00 hores.

Descàrrega de documents

Anunci DOGV Programa Competitividad-Accetur 146 KB Convocatòria Programa 757 KB Solil.citud de participació (Annex I.a.) 247 KB Declaració Jurada (Annex 1.b.) 164 KB Direccions Cámbra Alacant per a la presentació de solil.cituds (Annex II) 246 KB Conveni Empresa-Cámara. A títol informatiu, no rellenable 336KB