Participació Agrupada en Fira SAVBOR (Miami, EUA)

En el marc del Programa Internacional de Promoció de les Cambres de Comerç d’Espanya, la Cambra de Comerç de Castelló amb el suport de Fons FEDER (amb una  cofinaciación del 50%), IVACE Internacional i amb la col·laboració de la  Cambra d’Espanya als Estats Units organitzen la participació agrupada d’empreses espanyoles en la 4a edició de SAVBOR 2017, la mostra de productes d’alimentació i begudes de qualitat d’origen espanyol, que se celebrarà el 29 i 30 de juny de 2017 a Miami, Estats Units.

Esdeveniment de referència, caracteritzada per la màxima especialització en el producte de qualitat, i enfocat en les necessitats de la indústria alimentària i enològica, SAVBOR és el millor aparador i plataforma per a reunir els millors productors de la indústria i professionals del sector que desitgen internacionalitzar el seu negoci i ampliar les seues relacions comercials a l’Estats Units i contornada.

A qui va dirigit?

Es tracta d’una acció dirigida a empreses espanyoles fabricants de productes de qualitat i  delicatesen que desitgen internacionalitzar-se als Estats Units, Sud-amèrica i Carib. Productes agroalimentaris d’origen espanyol: productes lactis i derivats, productes carnis*, cereals, fruits  secs i llegums,  olis i olives, conserves i confitats, productes de forn i brioxeria, dolços, begudes, begudes amb contingut alcohòlic, mels, melmelades i derivats, productes gluten  free, productes sense lactosa.

*Se requerix l’homologació de les instal·lacions.
** Tots els productes deuen d’estar  registrats davant del FDA i comptar amb els certificats necessaris per a exportar a EUA.

Cofinançament

Els gastos de desplaçament i allotjament seran susceptibles de rebre fins a un 50% de  cofinançament per mitjà d’una bossa de viatge a través de fons FEDER i els beneficiaris hauran de ser pimes segons definició de la Unió Europea (Recomanació de la Comissió 2003/361/CE de 6 de maig de 2003), o autònoms. El 50% restant serà d’aportació privada.

Els gastos d’espai podran ser subvencionats a través de l’Orde de Suport als  Plans d’Internacionalització de les empreses de la Comunitat Valenciana de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i  Treball de la Generalitat Valenciana per a 2017.

Ciutats

  • Miami

 

 

Inscripció (PDF 341 KB) Convocatòria (PDF 479 KB) Més informació…

Contacte

Alba Ferrer
Área Internacionalización
aferrer@camaracastellon.com
964 35 65 00